mandag den 31. oktober 2011

Makeup tips til din øjnfarve!:)

Selv om mange siger, du skal koordinere din øjenskygge med dit tøj, er det også en god idé at være opmærksom på, om du har blå, grønne eller brune øjne.

Blå øjne.

DE BEDSTE FARVER ER brune, rosa og violette skygger. De er kontrasten til den kølige tone i din øjenfarve, og det vil få dine øjne til at stå frem. Det er også vigtigt, at du bruger nuancer, der er mørkere end din naturlige øjenfarve. Prøv varm brun, guld, fersken, lavendel eller bordeaux.

UNDGÅ FOR ENHVER PRIS at bruge en blå øjenskygge, der er samme eller næsten samme farve som dine øjne. Det kan gøre dem kedelige at se på.

EYELINER: Brun eyeliner fungerer bedst til blå øjne. Den traditionelle sorte eyeliner vil tage fokus væk fra dine øjne - derfor er det bedre med en mørk eller brun eyeliner. Du kan også bruge en mørk øjenskygge til at tegne linjer med i stedet for en blyant eller en flydende eyeliner. Så bliver dit look mere udtværet og mindre skarpt.

MASCARA: Brug en brun eller brun/sort mascara. Den brune farve vil åbne dine øjne uden at tage opmærksomheden væk fra øjenfarven. Hvis du kan slippe af sted med sort mascara, skal du være sparsom, hvis du stadig ønsker fokus på de blå øjne.

Kvinde med orange makeup på kinderne og i panden


Grønne øjne

DE BEDSTE FARVER er violette og blommefarvede nuancer. Varme farver som dyb lilla og lyserød er gode valg, ligesom brun også vil se godt ud. Prøv bronze, guld, dyb grøn, fersken og abrikos-farvet. Undgå køligere farver som sølv, blå, hvid og pasteller.

BRUG LYSERE FARVER for at fremhæve øjenbrynsbenet (fersken og abrikos). Mørkere nuancer bør lægges på globelinjen (dyb brun, dyb lilla, dyb grøn) og medium nuancer på selve øjenlåget (kobber og lilla). Blend farverne sammen for at skabe en flot, smokey effekt.

EYELINER: Når det kommer til eyeliner, så prøv en mørkebrun nuance. Sort eyeliner vil ofte være for hårdt. Til særlige lejligheder kan en fancy guld eller bronze farve være rigtig flot.

MASCARA: Sort/brun mascara er bedst, men vær sparsom med den helt sorte.

Kosmetolog


Brune øjne

BRUNE ØJNE ER de letteste at komplimentere! Denne øjenfarve kan slippe af sted med alle de lyse farver, uden at se tacky ud. Du kan gå med grøn, guld, brun, lyserød, blå, grå og lilla. Jordfarver gør sig rigtig godt til brune øjne, ligesom enhver nuance af blå ser bedst ud til denne øjenfarve. Køligere toner giver en god kontrast, så øjnene står frem.

VIL DU HAVE ET NATURLIGT og rent udseende, så vælg en øjenskygge i en lysere nuance end dine øjne. Vil du derimod have et sexet og dramtisk look, så vælg en mørkere nuance. Hvis du virkelig vil have dine øjne til at stå frem, kan du bruge en hvid øjenskygge på midten af dine øjenlåg, og en mørkere nuance i globelinjen - dette trick vil også få små øjne til at se større ud.

EYELINER: En sort eyeliner vil fungere pænt sammen med brune øjne. Den vil give dig et dramatisk udseende og virkelig få øjnene til at skille sig ud. Vælg en mørk eyeliner i en nuance, der matcher din øjenskygge, hvis du vil have et mere diskret look. For eksempel vil marineblå komplimentere en blå øjenskygge godt.

MASCARA: Brug sort mascara til at åbne øjnene, mens du fremhæver deres varme tone.

Øjenskygge i blå og guld mere gyldne læber

Ingen kommentarer:

Send en kommentar